Окупанти нанесли авіаудар по селу на Київщині (ФОТО)

Під ракетний обстріл потрапив Броварський район

Російські окупанти здійснили нічний авіаудар по Броварському району. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

"В ніч з 10 на 11 березня ворог скинув снаряди в районі першої школи Баришівського району. Другий снаряд влучив на трасу поряд з автозаправною станцією села Бзов. Постраждалих, на щастя, немає", — йдеться в повідомленні правоохоронців.

У поліції оприлюднили світлини з місць влучання ворожих ракет.

За даними Київської облдержадміністрації, по Баришівці здійснено ракетний удар ракетою "Іскандер". "Завдано значних ушкоджень інфраструктурі  та житловому фонду. Пошкоджено повністю 60 квартирний будинок, 4 багатоквартирні будинки та 10 приватних будинків пошкоджені частково. Попередньо жертв внаслідок авіаудару немає. Інформація уточнюється", — повідомили в ОДА.

Окрім того, 10 березня у Броварському районі Київської області російські окупанти обстріляли село Гоголів, розташоване поблизу Броварів. В населеному пункті зруйновані приватні житлові будинки, поранена дитина.

Також російські окупанти розбомбили єдиний в Україні виробничий комплекс компанії "Кока-Кола" (Coca-Cola), який розташований біля селища Велика Димерка. 

У Броварському районі тривають бойові дії. Збройні Сили України нищать колони ворожої техніки неподалік Броварів. З помсти за понесені великі втрати у середу, 9 березня, з реактивних систем залпового вогню "Град" російські окупанти обстріляли селище Калинівка, що під Києвом. Бойову техніку ворог підступно ховає серед житлових будинків. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Броварському районі Київської області українські військові знищили колону російських окупантів з реактивної системи залпового вогню "Град". Вцілілі втікачі розбіглися по найближчим селищам.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області українські військові збили чергову крилату ракету російських окупантів

Читайте також, що під Броварами помітили колону білоруських військ. Бойова техніка армії Білорусі має позначку "О".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися