Окупанти обстріляли селище біля Києва з ракетних установок "Град"

Подробиці розповів мер Броварів

Російські окупанти обстріляли селище біля Києва з реактивних систем залпового вогню "Град". Про це повідомив мер Броварів Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

"Сьогодні в результаті обстрілу силами ЗСУ колони російського військового угрупування, котра переміщалась з Богданівки в сторону Скибина, ворогом втрачено військову техніку фактично в повному складі. Ворог поніс величезні втрати особового складу та відступив", — зазначив Сапожко.

Мер Броварів повідомив, що залишки танкового полку російських окупантів зайняли позиції в навколишніх селах. "Прикриваючись мирним населенням ворог наніс підступний удар "Градами" по Калинівці. Пошкоджені будинки в приватному секторі. Є постраждалі. Ворог порушує всі можливі та неможливі моральні принципи та основи людяності. Ніколи не пробачимо!" — наголосив Броварський міський голова.

Інформація щодо постраждалих та руйнувань у Калинівці внаслідок обстрілів уточнюється.

За словами мера Броварів, поки що достовірно відомо про одну постраждалу після обстрілу Калинівки. "Жінку доставлено до Броварської багатопрофільної клінічної лікарні. Лікарі оцінюють її стан як важкий. Дуже велика крововтрата", — зазначив Сапожко.

Тим часом, голова Калинівської селищної ради Юлія Олексенко спростувала інформацію щодо бойової техніки окупантів на території селища Дзвінкове.

"Спростовуємо інформацію щодо ворожої техніки, яка нібито стоїть на території с. Дзвінкове. Ми тримаємо постійний зв'язок з територіальною обороною, а також  старостою Дзвінкового та Перевозу. Дана інформація не підтвердилась. Не тривожтесь", — поінформувала Олексенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Броварському районі Київської області українські військові знищили колону російських окупантів з реактивної системи залпового вогню "Град". Вцілілі втікачі розбіглися по найближчим селищам.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області українські військові збили чергову крилату ракету російських окупантів. Уламки впали на митні склади у Калинівці.

Читайте також, що під Броварами помітили колону білоруських військ. Бойова техніка армії Білорусі має позначку "О".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися