Під Києвом російські окупанти розстріляли американських журналістів, один загинув

У виданні The New York Times прокоментували загибель журналіста Брента Рено

Під Києвом російські окупанти розстріляли двох американських журналістів. Кореспонденти із США висвітлювали евакуацію місцевого населення з Ірпеня, коли потрапили під обстріл росіян. Відеограф New York Times 51-річний Брент Рено загинув на місці, другого журналіста було поранено - це відомий фотокореспондент Хуан Арредондо. Його доставили до найбільшої дитячої лікарні "Охматдит". Про це повідомив голова поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Також поранення отримали ще двоє кореспондентів. Зараз поранених вже врятували з місця події та доставили до столичної лікарні. Стан здоров’я журналістів поки лишається невідомим.

У виданні The New York Times прокоментували загибель їхнього журналіста Брента Рено. "З глибоким сумом дізналися про загибель Брента Рено. Брент був талановитим фільммейкером, який роками співпрацював із The New York Times. Оскільки в минулому він працював і для The Times (останнього разу 2015-го), він не перебував на завданні від цього видання. в Україні. У перших повідомленнях говорилося, що він працював для The Times, оскільки він носив бейджик з написом The Times — він був виданий йому для завдання багато років тому", — заявили в американському виданні.

picture

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися