Під Білою Церквою окупанти обстріляли телерадіовежу

Внаслідок обстрілу стався вибух

У Білоцерківському районі російські окупанти обстріляли телерадіовежу. Про це повідомили у поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, під ворожий обстріл потрапив населений пункт Винарівка, де після ракетного удару стався вибух. "Вибух в Винарівці. Ракета влучила у телерадіовежу. На місці працюють працівники ДСНС. Поліцейські фіксують наслідки вибуху. За попередніми даними потерпілих немає. Інформація уточнюється", — йдеться в повідомленні поліції Київської області.

Подробиці та наслідки ворожого обстрілу поки що невідомі.

Окрім того, в Оболонському районі Києва вранці, 14 березня, внаслідок обстрілу російських окупантів сталася пожежа у дев’ятиповерховому житловому будинку. У будівлю влучив артилерійський снаряд. Від обстрілу частково зруйнована сходова клітина з першого по третій поверхи та фасад багатоповерхівки. Подробиці — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в українській столиці, за даними мерії Києва, російські окупанти обстріляли житловий будинок та заводу "Антонов". За попередньою інформацією, загинули двоє людей, є поранені. На місці вибуху у житловому будинку евакуювали понад 70 людей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися