У Бучі окупанти розгромили мерію та захопили заручників

У полоні ворога волонтери та працівники міськради

У Бучі російські окупанти у вівторок, 15 березня, розгромили мерію та захопили у заручники кілька людей. Про це повідомили у Бучанській міській раді, передають "Коментарі".

"Російські окупанти вчинили погром в адміністративній будівлі Бучанської міської ради та взяли в полон наших співробітників і волонтерів, які до останнього під обстрілами допомагали мешканцям нашого міста", — йдеться в повідомленні.

За даними мерії Бучі, у полоні ворога знаходяться шестеро людей. Від’їжджаючи, російські окупанти викинули їхні паспорти та інші документи, зазначили у міськраді.

У Бучанській міській раді звернулися до Офісу президента України та обласної влади по допомогу щодо звільнення людей та оприлюднили список заручників. Повний список полонених такий: Дмитро Гапченко, Леонід Черкаський, Микола Циган, Анатолій Ющенко, Володимир Уманець (охорона) та Сергій Матюк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Збройні Сили України зачистили Бучу від кадирівців. За даними ЗСУ, ворог тікаючи, залишив бойову техніку, яку ховав поміж житлових будинків місцевих мешканців.

Нагадаємо, наслідки бойових дій з ворогом у Бучі оприлюднив Національний корпус. На відео видно, як виглядає одне з найкрасивіших міст під Києвом після вторгнення російських військ. Ще місяць тому тут купувати квартири, народжували дітей та планували майбутнє. Зараз міста майже немає, тисячі людей залишилися без домівок. На вулицях знищені обстрілами житлові будинки та скрізь підбита бойова техніка російських окупантів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися