На Київщині російські окупанти обстріляли хлібозавод

Сталася масштабна пожежа

У Вишгородському районі Київської області через ворожі обстріли сталася масштабна пожежа на хлібозаводі. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, сьогодні, 16 березня, вранці ворог обстріляв виробничо-складську будівлю хлібних виробів у Вишгородському районі Київської області. Через це сталася пожежа. Вогонь охопив площу у тисячу квадратних метрів, його гасили два десятки працівників ДСНС та чотири одиниці спецтехніки.

Ліквідувати пожежу вдалося за дві години. Жертв та постраждалих попередньо немає. Подробиці щодо пошкоджень території хлібозаводу поки що невідомі.

Нагадаємо, третю добу російські окупанти обстрілюють житлові масиви у кількох районах Києва. У Шевченківському районі столиці сьогодні, 16 березня, через ворожий обстріл стався обвал у 12-поверховому житловому будинку. Через влучання уламків ворожого снаряда у багатоповерхівку також пошкоджень зазнав сусідній дев’ятиповерховий будинок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок обстрілів російських окупантів у Києві пошкоджені три багатоповерхівки, будинок у приватному секторі та станція метро "Лук'янівська". У Святошинському районі столиці пошкоджені два багатоповерхових житлових будинки. У Подільському районі — десятиповерхівка, у Дарницькому районі — приватний будинок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися