Окупанти нанесли авіаудари по селу поблизу Василькова (ВІДЕО)

Є загиблі та поранені, зруйновано будинки

У Фастівському районі російські окупанти розбомбили село Мархалівка. Про це повідомили в поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, по населеному пункту вороги нанесли два авіаудари. Внаслідок ворожої атаки у селі Мархалівка зруйновані приватні будинки. Є загиблі та поранені, проте їхню кількість у поліції не повідомляють.

У Мархалівці складна оперативна обстановка, але поліцейські продовжують забезпечувати публічну безпеку і надавати всебічну допомогу населенню. Правоохоронці оприлюднили відео з місць обстрілу Мархалівки. Відомо, що авіаудари окупанти нанесли по селу 15 березня.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва уламки ракети російських окупантів впали на багатоповерховий житловий будинок. Почалася пожежа на 16-му та технічному поверхах. Рятувальники евакуювали мешканців будинку. Згодом в мерії столиці повідомили, що внаслідок ракетного удару у Києві постраждали дві багатоповерхівки у Дарницькому районі. За останніми даними одна людина загинула, четверо постраждали, двоє з них госпіталізовано. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися