Нові Петрівці обстріляли з артилерії, загинула дитина (ФОТО, ВІДЕО)

Вщент зруйновані житлові будинки

У Київській області російські окупанти сьогодні, 17 березня, з важкої артилерії обстріляли населений пункт Нові Петрівці, що у Вишгородському районі. Про це повідомили у поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, внаслідок ворожих обстрілів у селі Нові Петрівці загинула дворічна дитина, ще четверо людей травмовані. Під обстріли окупантів потрапив житловий сектор населеного пункту.

"В результаті обстрілу зруйновано багатоповерхівку, пошкоджено сусідні житлові будинки. Наразі відомо про загибель дворічної дитини та численні травми у чотирьох осіб. На місці події працюють медики, а також поліцейські, які фіксують наслідки обстрілу", — повідомили в поліції Київської області.

Це не перший обстріл села Нові Петрівці. Три дні тому російські окупанти обстріляли Нові Петрівці з реактивної системи залпового вогню "Град". 14 березня тут загинув мирний мешканець, ще один отримав поранення. Від масованої атаки окупантів зазнали пошкоджень та руйнувань Національний музей-заповідник "Битва за Київ у 1943 році", церква та інші об’єкти інфраструктури. Окрім того, декілька снарядів потрапили на територію лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися