Село під Межигір’ям обстріляли з ракетних установок "Град"

Окупанти зруйнували Нові Петрівці, є жертви

У Київській області російські окупанти сьогодні, 14 березня, з реактивної системи залпового вогню "Град" обстріляли населений пункт Нові Петрівці, що у Вишгородському районі. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора України, передають "Коментарі".

"Загинув мирний мешканець, ще один отримав поранення. Від масованої атаки окупантів зазнали пошкоджень та руйнувань Національний музей-заповідник "Битва за Київ у 1943 році", церква та інші об’єкти інфраструктури. Дані щодо руйнувань та потерпілих уточнюються", — йдеться в повідомленні.

За даними поліції Київської області, під ворожі обстріли з важкої артилерії потрапили й житлові будинки села Нові Петрівці. Окрім того, декілька снарядів потрапили на територію лікарні, але будівля ушкоджень не зазнала.

"Пошкоджено житлові будинки. Відбулося загорання поля. Пожежу ліквідовано. Інформація щодо потерпілих уточнюється", — зазначили у поліції.

В Офісі генерального прокурора України додали, що за фактами обстрілу села Нові Петрівці та колони автобусів під час евакуації людей із Гостомелю відкриті кримінальні провадження. Прокурори продовжують фіксувати усі воєнні злочини російських окупантів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися