Під час евакуації з Гостомелю окупанти обстріляли автобуси з мінометів

Є поранені, загинула жінка

У Київській області під час евакуації з Гостомелю окупанти обстріляли колону автобусів з мирними мешканцями з мінометів. Про це повідомили у Національній поліції України, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, сьогодні, 14 березня, людей з Гостомеля евакуювали двома етапами. Перша колона із десяти автобусів, де в основному перебували жінки з дітьми, літні люди та люди з інвалідністю, успішно дісталася місцепризначення. По іншій колоні із чотирьох автобусів російські окупанти відкрили вогонь з мінометів.

"Внаслідок обстрілу було травмовано водія одного із автобусів. Також під обстрілом в колоні опинився легковий автомобіль Volkswagen з подружжям, яке отримало поранення. На жаль, жінка померла на місці події", — повідомили у Національній поліції.

Усі інші пасажири колони автобусів, яка потрапила під обстріл, продовжили рух та згодом дістались до безпечного місця.

У поліції додали, що 14 березня працівники Бучанського районного управління поліції разом з органами місцевого самоврядування забезпечили евакуацію пів тисячі людей з Дмитрівки та Немішаєво.

Голова Київської облдержадміністрації Дмитро Кулеба повідомив, що сьогодні вдалося евакуювати понад двох тисяч людей, але не всі обумовлені гуманітарні коридори запрацювали. Попри публічні обіцянки російські окупанти не дотрималися режиму тиші.

За словами мера Броварів Ігоря Сапожко, сьогодні частину населення Броварського району евакуювати не вдалося через перешкоджання російських окупантів. Це сільське населення Шевченково, Тарасівки, Бобрик та Богданівки. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Stepan

14 березня 2022, 21:59

Якби вони були не синяками, то, може були б людинподібними

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися