Святошинський район Києва обстріляли з важкої артилерії (ФОТО, ВІДЕО)

Зруйновано будинки у приватному секторі

Російські окупанти вдруге за добу обстріляли Святошинський район Києва з важкої артилерії. Про це повідомили у столичній прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними відомства, під ворожі обстріли сьогодні, 18 березня, потрапив приватний сектор. У житлових кварталах Святошинського району Києва внаслідок обстрілів з важкої артилерії пошкоджені десятки приватних будинків, автомобілі та торгівельне приміщення. 

Наразі на місці обстрілу працюють правоохоронці та рятувальники. За попередніми даними, жертв немає. Інформація щодо постраждалих, а також масштаби руйнувань уточнюються. За черговим фактом порушення законів та звичаїв війни російськими окупантами столична прокуратура відкрила кримінальне провадження. 

Окрім того, 18 березня у Подільському районі Києва обстрілами російських окупантів зруйновано житловий квартал на Виноградарі. Внаслідок ворожих атак на Виноградарі пошкоджені шість житлових будинків, дитячий садок та школа. Загинула одна людина, 19 — постраждали, з них четверо дітей. Поранених доставили до лікарні.

Нагадаємо, 17 березня у Святошинському районі Києва від ворожих обстрілів сталося кілька пожеж, була загроза вибуху снаряду на складі, загинули двоє людей. Подробиці — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Збройні Сили України зруйнували плани ворога щодо швидкого захоплення Києва. На підступах до столиці ворог зупинений за 70 кілометрів. Смуга зовнішнього кільця оборони Києва унеможливлює ведення ворожого вогню, окрім ракет, по столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Гафаров Эльдар

19 березня 2022, 00:35

Один из разрушенных домов в этом террористическом акте со стороны рф, . мой .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися