Допоможіть, горимо: скільки пожеж на Київщині

Стала відома статистика пожеж на Київщині

Аномально спекотна погода викликає високу пожежну небезпеку. Про це повідомляють в пресслужбі ДСНС в Київській області. Так, згідно з інформацією рятувальників, за минулий тиждень (з 24 по 30 липня) пожежно-рятувальні підрозділи Київського гарнізону зробили 202 виїзди. З них пожежники ліквідували 74 пожежі та 6 аварій. Для надання допомоги громадянам рятувальні підрозділи були залучені 19 разів, ще 37 - для допомоги іншим службам столиці.

За тиждень в парках і лісопаркових зонах міста Києва виникло 6 пожеж. Всього з початку року здійснено 408 виїздів та ліквідовано загоряння на площі 132,419 га - проти 403 виїздів у 2019 році на площі 140,782 га.

За вказаний період на водних об'єктах міста Києва загиблих і врятованих не було.

Всього з початку 2020 року на водних об'єктах Києва врятовано 7 осіб, загинули 34 людини, а саме: на р. Дніпро - 13 осіб, на озерах - 13 осіб, на інших водоймах міста - 7 осіб.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Київському районі Осокорки вночі, 20 серпня, спалахнула масштабна пожежа. Загорівся приватний будинок на вулиці Завальна. Дим охопив три найближчих району - Осокорки, Славутич і Позняки. У центрі пожежі були чутні вибухи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися