Тероборона надійно тримає рубежі Києва, – Кличко (ВІДЕО)

Досвідчені та рішучі бійці готові захищати столицю

Територіальна оборона надійно захищає межі Києва. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко після візиту на черговий блокпост на під'їзді до Києва, передають "Коментарі".

"Друзі! Продовжую об'їжджати блокпости, зведені для зміцнення на в'їздах до столиці. Сьогодні був на взводно-опорному пункті, облаштованому на одному з танко-небезпечних напрямків для можливої атаки орків", — сказав він.

За його словами, бійці — досвідчені, рішучі, пильні та готові захищати столицю. "Разом вистоємо! Слава Україні! Слава нашим захисникам", – сказав Кличко.

Як повідомляли "Коментарі", російські окупанти готуються до наступальних дій на Київ, проводять перегрупування бойових підрозділів та зміцнюють свої оборонні позиції у передмісті столиці. Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України. За даними українських військових, у Бучанському районі Київської області ворожі війська зайняли оборонні позиції у Бучі, Демидові, Гореничах, Бузовій, Мотижині та ще у кількох населених пунктах. На північний захід від Чорнобиля загарбники розгорнули свій тиловий район.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися