Окупанти "звільнили" співробітників ДСНС у Київській області від пожежної автоцистерни

19 березня російські військові підірвали пожежний автомобіль із водою, який повертався з гасіння пожежі

Про те, що окупанти підірвали пожежний автомобіль з водою, який рухався з місця гасіння пожежі на заправку (напрямок села Нова Петрівка), повідомляється в офіційному Telegram-каналі Державної служби надзвичайних ситуацій України.

За даними з повідомлення, пожежна автоцистерна, призначена для транспортування води та гасіння загорянь, прямувала з місця загоряння до заправної станції для пожежних машин, але дорогою автомобіль підірвався на вибуховому пристрої. На момент події всередині машини був весь особовий склад, який брав участь у гасінні пожежі.

Згодом вибуху було виявлено 8 постраждалих рятувальників – співробітників Вишгородського районного управління ДСНС, загиблих немає. Наразі постраждалі рятувальники з травмами різної тяжкості отримали необхідну кваліфіковану медичну допомогу та перебувають у лікарні під наглядом лікарів.

Нагадаємо, раніше ми також писали про те, що під Києвом розбомбили колону російських окупантів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ярослав

20 березня 2022, 13:56

Дебильное заглавие дебильных псевдожурналистов говноиздания...! !! На улице война идёт, а они гниды такими заглавиями подогревают интерес...!!! Гниды без совести и достоинства!!!

киев12345

20 березня 2022, 13:50

дебильные журнашлюхи из комментарии юа. остроумнее заголовок не могли придумать?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися