Обстріл ТЦ окупантами: рятувальники ліквідували повністю пожежу в Подільському районі

Окупанти обстріляли ТЦ в неділю, 20 березня.

Обстріл ТЦ окупантами: рятувальники ліквідували повністю пожежу в Подільському районі  

Рятувальники ДСНС закінчили роботу з ліквідації наслідків обстрілу  окупантами торгового центру в Подільському районі Києва.

"О 16:30 завершено роботи по ліквідації наслідків ворожого обстрілу торгового центру у Подільському районі столиці. Для чергування від ДСНС залучено 5 осіб та 1 одиниця техніки", – повідомили у ДСНС.

Як повідомляли "Коментарі", Подільський район Києва в черговий раз потрапив під ворожі обстріли, внаслідок цього сталися масштабні пожежі, є загиблі. Про наслідки атаки російських окупантів розповів мер Києва Віталій Кличко, передають "Коментарі". "Вночі рятувальники довго тушили пожежу в Подільському районі, де в результаті обстрілів згорів торговий центр, пошкоджені шість житлових будинків. Три з них — непридатні для життя. Вісім людей загинули. Пошкоджені також приміщення двох шкіл та двох дитячих садочків", — сказав Кличко.
Крім того, в українській столиці російські окупанти розбомбили магазин мережі "Леруа Мерлен", яка не захотіла йти з російського ринку. Відомо, що внаслідок обстрілу торгового центру у Подільському районі столиці було знищено магазин мережі "Леруа Мерлен". Раніше ця мережа відмовилася йти з російського ринку, незважаючи на масовий догляд західних компаній.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися