У Києві зросла кількість загиблих мирних мешканців

В Києві загинули 65 мирних мешканців.

Від початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну кількість поранених дітей зросла до 148. Найбільше постраждалих у Київській - 58, Харківській - 38, Донецькій -29, Чернігівській - 31, Миколаївський - 22, місті Києві - 16, Житомирській - 15, Херсонській - 15 та Сумській - 14 областях, повідомили ювенальні прокурори.

В Києві загинули 65 мирних мешканців. Із них – четверо дітей. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко в ефірі загальнонаціонального телемарафону українських телеканалів, передає сайт Київської міської державної адміністрації.

"У нас в місті на сьогодні майже 300 людей постраждали від обстрілів російськими військами, в тому числі – 16 дітей. Чимало людей знаходяться у лікарнях. Загинули 65 мирних мешканці столиці. Серед них – четверо дітей", – сказав Віталій Кличко.

Мер зазначив, що окупанти продовжують обстрілювати місто через провал плану швидкого захоплення столиці.

Як повідомляли "Коментарі", російські окупанти здійснюють чергові спроби перекинути бойову техніку через річку Ірпінь, але Збройні Сили України не дають їм здійснити плани щодо наступу на Київ. Ворог здійснює спроби форсування річки Ірпінь за кількома напрямками. "Ситуація за минулу добу залишається без змін. Противник не відмовився від спроб форсування річки Ірпінь, від захоплення міста Київ. Тому ми фіксуємо постійне переміщення колон вздовж усієї лінії фронту, у деяких місцях спроби обладнання позицій. Наші війська чинять максимальний супротив і не дають реалізувати ці плани", — заявив керівник Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк,.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Константин

21 березня 2022, 20:42

Русская сволочь , чтоб вы все здохли

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися