Через руйнування від обстрілів у Києві багато габаритного сміття: активно працюють сміттєвози

На щоденну зміну для надання послуг залучаються до 300 працівників

Комунальне підприємство "Київкомунсервіс" та інші підприємства-перевізники, які працюють з ним за договором, продовжують функціонувати у штатному режимі попри військову агресію Російської Федерації. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Щодня вулицями столиці курсує до 90 сміттєвозів, які забирають сміття, зокрема габаритне, яке утворюється внаслідок обстрілів.

За його словами, на щоденну зміну для надання послуг залучаються до 300 працівників - водії та вантажники.

"На жаль, збільшились обсяги габаритних відходів через пошкодження будинків, однак спільно з працівниками комунальних керуючих компаній території оперативно впорядковуються", – сказав Пантелеєв.

Як повідомляли "Коментарі", у Києві ліквідували наслідки обстрілу російськими окупантами в Шевченківському районі.

За даними ДСНС, внаслідок ранкового ворожого обстрілу сьогодні, 23 березня, сталося кілька пожеж та руйнування будинків у Шевченківському районі Києва. Через влучання снарядів згоріли та зруйновані багатоповерхівки, приватні будинки та гаражі. Окрім цього, горіло складське приміщення. Пожежі ліквідували за 3,5 години. Зараз рятувальники розбирають завали. Поки що від ДСНС відомо про одного постраждалого. У мерії Києва повідомили про чотирьох постраждалих.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися