На Київщині вандали викрали меморіал Небесній Сотні

Місцеві правоохоронці знайшли пам’ятник у болоті

У вівторок, 10 грудня, у Ворзелі на Київщині невідомі знищили пам’ятник загиблим героям Небесної Сотні та воїнам на Донбасі. Невдовзі його знайшли у болоті. Про це поінформував місцевий портал у Facebook.

Меморіал був встановлений ще у 2016 році за кошти громади. Вранці 10 грудня невідомі його демонтували. Місцеві правоохоронці знайшли пам’ятник у болоті. На разі правоохоронці розшукують причетних та встановлюють деталі злочину.

Нагадаємо, що нещодавно у самому центрі Києва, в парку Володимирська гірка вандали атакували пам'ятник італійському поету Данте Аліг'єрі. Хулігани відбили мармурову голову орла, який є частиною скульптурної композиції. У поліції інцидент поки не коментують. У парку є камери відеоспостереження і тривожні кнопки, але на місце події правоохоронців не викликали.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", наступного тижня поліція у Києві перевірятиме законність продажу ялинок. У поліції зазначили, що на наступному тижні для продажу ялинок будуть офіційно дозволені місця. Їх список місця розташування буде розміщено на сайті КМДА.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися