У Києві водій збив дівчат на літній терасі McDonald's: подробиці (ФОТО)

Водій під час розмови з касиром McDonald's натиснув на педаль газу і в'їхав у літню терасу

У столиці водій автомобіля натиснув на педаль газу, поки говорив касирові McDonald's своє замовлення. Чоловік в'їхав в літню терасу ресторану, де за столиком сиділи люди. Про це повідомили у пресслужбі поліції Києва.

"В результаті ДТП з місця події госпіталізували двох постраждалих. В рамках досудового розслідування поліція проводить необхідні слідчі дії для встановлення всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди ", - йдеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, 23-річний водій автомобіля Hyundai Sonata під час розмови з касиром натиснув на педаль газу і в'їхав в декоративну клумбу, яка відлетіла на людей за столиком. До лікарні госпіталізували дівчину 1999 року народження з травмою грудної клітки і 41-річну жінку з переломом ноги. Відзначається, що водій не був п'яним.

Стосовно чоловіка розпочато кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху. Йому загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Раніше "Коментарі" розповіли на скільки мільйонів поповнили бюджет Києва порушники ПДР.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися