У Києві чоловік гуляв з гранатою по вулиці

Правоохоронці затримали чоловіка з гранатою

Під час патрулювання Банкової вулиці співробітники поліції виявили підозрілого чоловіка, у якого під час поверхневого обшуку виявили предмет схожий на гранату. Про це повідомили у пресслужбі національної поліції Києва.

"Фахівці-вибухотехніки вилучили небезпечний предмет, який буде направлений на експертні дослідження. Чоловіка 1966 року народження доставили в Печерське управління поліції для встановлення всіх обставин ", - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що подія зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Печерського управління поліції. Зараз вирішується питання про правову кваліфікацію події.

Відносно на 54-річного чоловіка склали протокол за статтею 208 Кримінального кодексу України. Його дії слідчі Печерського управління поліції кваліфікували за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімальних доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або арешт на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк від двох до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Раніше "Коментарі" розповіли про киянина, який замовив вбивство бізнес-партнера.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися