У Києві чоловік продавав кекси з марихуаною (ФОТО)

Правоохоронці вилучили у чоловіка 150 пакетів і місткостей з наркотиками

У Києві затримали чоловіка, який продавав марихуану і кекси з наркотичною начинкою. Про це повідомили в Голосіївському управлінні поліції УП ГУНП Києва.

Поліція затримала організатора інтернет-магазину з продажу марихуани та кексів з наркотиками. Вилучені речовини оцінили в півмільйона гривень. За даними поліції, чоловік був родом з Харкова, в Києві він орендував квартиру, де й облаштував склад наркотиків. Зловмисник продавав через інтернет марихуану і кекси з тетрагідроканнабінол (хімічна речовина, яку виділяють рослини марихуани). Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

"Ми встановили, що засновником інтернет-магазину і збувальників є харків'янин, 1989 року народження. В результаті обшуку квартири правопорушника, нами вилучено понад 150 пакетів і місткостей з наркотиками, ваги, фасувальні пакети, замітки про кількість збут наркотиків і гаджети, через які людина домовлялася про продаж наркотиків ", - розповів начальник слідчого відділення Голосіївського УП ГУНП в м. Київ Дмитро Полохало.

Раніше "Коментарі" розповіли про киянку у якій вилучили наркотики майже на півмільйона гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися