Під Києвом через бої майже знищено екопарк "Ясногородка" (ФОТО)

Власник закладу звернувся по допомогу до усіх небайдужих

Велика кількість тварин екопарку "Ясногородка" потребують негайної евакуації з зони бойових дій, але для цього закладу не вистачає безпечного коридору та коштів. Про це розповів власник сімейного парку Аким Акименко, передають "Коментарі".

Під час обстрілу екопарку під Києвом загинули деякі тварини, згоріли вольєри для страусів. Зоозахисники повідомили, що більша частина тварин живі, частину вдалося евакуювати раніше. Наразі ситуація дуже складна.

"Наш екопарк майже знищено, і наразі в Ясногородці дуже складна ситуація. Ідуть тривалі бойові дії. Через це ми маємо великі труднощі з годуванням та утриманням тварин. Намагаємося евакуювати тварин та просимо усіх небайдужих долучитися до організації коридору", — закликав власник закладу.

Акименко подякував усім небайдужим за допомогу в порятунку питомців екопарку "Ясногородка". Власник закладу додав, що безпечне місце, куди можна вивезти тварин, вже підготували. Екопарку "Ясногородка" не вистачає власних коштів на корм та відкритого коридору, щоб вивезти тварин із зони бойових дій.

Екопарк розташований у Бучанському районі Київської області в селі Ясногородка. Наразі в цій зоні тривають запеклі бойові дії з російськими загарбниками. Ще один зоопарк під Києвом знаходиться в катастрофічному стані — у парку "ХІІ місяців" тварини помирають від голоду. Окупанти не пропускають до закладу гуманітарну допомогу та не дають можливості евакуювати хоча б частину тварин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися