Полотно Головного прапора України замінять на нове

Споруда флагштоку в Києві є найбільшою в Україні

В понеділок, 28 березня, відбувається технологічна заміна полотна Головного державного прапора України та обслуговування флагштока. Він встановлений на території Меморіального комплексу "Національний музей історії України у Другій світовій війні".

Про це повідомив заступник голови КМДА Вячеслав Непоп.

"Як і говорили раніше, ми дбаємо про те, аби утримувати полотно головного державного прапора та флагшток у належному стані. І регулярно здійснюємо регламентні роботи на меморіалі, де він встановлений. Сьогодні такі роботи відбуваються, і на флагшток підіймуть нове полотно", – зазначив Вячеслав Непоп.

Споруда флагштоку в Києві є найбільшою в Україні, висота флагштоку – майже 90 метрів, вага – 32 тонни. Розмір полотнища прапора – 16 на 24 метри.

Як повідомляли "Коментарі", 5 березня у Києві оновили головний прапор України, який встановлено на схилі Дніпра біля "Батьківщини-матері".

"Столиця, і в умовах військового стану та російського вторгнення, продовжує дбати про стан і належний вигляд найбільшого, головного прапору України. Міські служби здійснили планові роботи із заміни полотнища Головного прапора на нове. Прапор майорить над столицею!" - заявив Кличко.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися