Передмістя Києва обстріляли з ракетних систем "Град", є жертви ( ВІДЕО)

Вщент згоріли та розбиті будинки, є загиблі та поранені

У Бучанському районі Київщини внаслідок обстрілів російських окупантів зруйновані житлові будинки, є загиблі та поранені. Про наслідки розповів начальник поліції регіону Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, російські війська обстріляли передмістя Києва з реактивної системи залпового вогню "Град" та з мінометів. Внаслідок обстрілів загинуло п’ятеро людей, ще четверо отримали поранення.

"Розбиті, рознесені  вщент снарядами, охоплені вогнем. Так виглядають оселі мирних жителів Бучанщини після вчорашніх ворожих обстрілів "Градами" та мінометними ударами. П’ятеро безневинних людей вбито, ще четверо поранено", — повідомив Нєбитов.

Очільник поліції Київської області поінформував, що снарядами пошкоджено 34 житлових будинків, зруйновано об’єкти інфраструктури. Він оприлюднив наслідки обстрілів на відео.

В Офісі генерального прокурора України повідомляли, що російські окупанти останні два дні обстрілювали село Святопетрівське у Бучанському районі Київської області. Тут від ворожих снарядів загинули четверо мирних мешканців. Під ракетний обстріл потрапило село Софіївська Борщагівка, один чоловік загинув. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися