Кілька ворожих ракет збили над Києвом, у передмісті — бої

Росіяни не знизили інтенсивність обстрілів

Обстріли та повітряні атаки російських окупантів на Київ та Чернігів тривають попри заяви посадовців РФ щодо часткового відведення військ и зниження інтенсивності боїв в цих регіонах. Про ситуацію в ефірі національного телемарафону розповів радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко, передають "Коментарі".

"Протягом ночі фактично по всій території України була повітряна тривога. Не було територій, де б не було сирен. Під ранок це знову повторилося, зокрема на Донбасі: Краматорськ, Бахмут, а також місто Київ, Київщина", — зазначив Денисенко.

За його словами, російські окупанти обстріляли Чернігів, де дуже складна зараз ситуація. Також зафіксовані ворожі обстріли у Хмельницькій області.

"У Києві, наскільки ми можемо зараз говорити, було збито кілька ракет над столицею. Зараз ситуація уточнюється… Водночас під Києвом, на Київщині, всю ніч ми чули бойові дії на території Приірпіння, тому поки що говорити, що Росія зменшує інтенсивність бойових дій на Київському та Чернігівському напрямках, не можна", — прокоментував радник голови МВС України.

Денисенко додав, що відступ підрозділів ворожої армії з Київщини та Чернігівщини більше схожий на ротацію та зализування ран, ніж на відведення військ, про що заявила Росія.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що окупанти обстріляли Ірпінську та Макарівську громади, село Шпітьки. Поблизу Гостомелю тривали бої, а Бородянка залишається заблокованою. Замінована територія села Дмитрівка. Ворог переміщується Гостомельською та Димитрівською громадами, а у Бучанській та Немішаївській окопався. Через постійні обстріли з важкої артилерії багато зруйнованої інфраструктури, є загиблі та поранені серед мирних мешканців. 

Нагадаємо, по складу з продуктами під Броварами вдарила ворожа авіація



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися