Окупанти розбомбили склади з продуктами під Броварами (ФОТО, ВІДЕО)

Через авіаудари почалася масштабна пожежа

У Броварському районі внаслідок авіаударів російських окупантів сьогодні, 29 березня,  горять чергові склади з продуктами. Про це повідомили в Київській обласній прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними відомства, російська авіація бомбила територію Броварського району. Снаряд влучив у склади, де зберігалися продукти харчування, побутова хімія та інші товари загального вжитку. Внаслідок обстрілу сталася пожежа. Огонь охопив приміщення складських приміщень на площі 20 тисяч кв. м.

"Наразі на місці працюють співробітники ДСНС, попередньо жертв та постраждалих немає", — повідомили в прокуратурі.

За даними рятувальників, 29 березня о 16:05 у Броварському районі внаслідок влучання ворожого снаряду виникла пожежа складської будівлі. За дві години пожежу локалізовано. Інші подробиці поки що невідомі.

Броварська окружна прокуратура за фактом порушення законів та звичаїв війни розпочала розслідування. 

Нагадаємо, під Броварами третій тиждень розбирають завали після масштабної пожежі внаслідок ракетного удару російських окупантів по складу. Складські приміщення із запасами продуктів та рибний цех згоріли ще 11 березня. Вогнем знищено товари на площі 40 тисяч квадратних метри та зруйновано цех з виготовлення продуктів харчування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Броварами внаслідок ворожого обстрілу також згоріли овочевий та м‘ясний склади з тонами продукції

Читайте також, що російські окупанти розбомбили єдиний в Україні завод компанії "Кока-Кола" біля селища Велика Димерка. 

Джерело: https://t.me/press_kobl/775


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


альбина

31 березня 2022, 09:24

узнавать все новости по броварам и киеве

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися