Під Броварами окупанти знищили склад з продуктами та цех (ФОТО)

Наслідки ворожих авіаударів під Броварами

У Броварському районі Київської області російські окупанти обстріляли складські приміщення із запасами продуктів та рибний цех. Про це розповіли в Офісі генерального прокурора України, передають "Коментарі".

"Військовослужбовці збройних сил Російської Федерації завдали ракетного удару по населеним пунктам Броварського району. Загорілися складські приміщення з продовольчими запасами на площі 40 тисяч квадратних метри, зруйновано цех з виготовлення продуктів харчування", — йдеться в повідомленні.

За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Київській області, внаслідок ракетних ударів у селі Гоголів в ніч з 11 на 12 березня сталася пожежа у будівлі цеху з виготовлення рибної продукції та зруйновано будівлю для охорони підприємства "Шельф". Інформації щодо постраждалих поки що немає.

 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Обухівському районі Київської області російські окупанти нанесли потужний авіаудар по Василькову, горить склад з боєприпасами, де детонують снаряди. Повністю знищено обстрілами військовий аеропорт.

Нагадаємо, що російські окупанти розбомбили єдиний в Україні завод компанії "Кока-Кола", який розташований біля селища Велика Димерка. 

Дивіться також відео, як ЗСУ знищили пункт управління окупантів на Київському напрямку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися