Під час обстрілу Броварів згорів овочевий та м‘ясний склади

Окупанти знищили десятки тон продукції

У Броварському районі Київської області внаслідок ворожого обстрілу згоріли овочевий та м‘ясний склади з тонами продукції. Про це повідомив у Facebook співвласник компаній "Вегі Тренд Інвест" та "Вел Міт Інвест" Євген Коломієць, передають "Коментарі".

"Знищені десятки тон продукції. Це ще один удар по забезпеченню потреб Київщини та всієї України у харчуванні", — написав Коломієць на своїй сторінці у Facebook.

Російські окупанти цілеспрямовано знищують склади з продуктами харчування, адже поблизу жодного військового об’єкту немає, наголосив бізнесмен. "Отакі військові стратегічні об’єкти знищує Росія в Україні. Моркву, картоплю та цибулю. І це не може бути випадковістю – наші склади стоять у чистому полі. Навкруги жодної будівлі. З першого дня війни ми відправляли свіжі овочі для годування наших бійців. Прикро, що зараз такої можливості вже не буде", — повідомив Коломієць.

За інформацією підприємця, внаслідок пожежі складів постраждалих немає. Орієнтовні збитки компанія оцінює у 600 мільйонів гривень. Співвласник компаній "Вегі Тренд Інвест" та "Вел Міт Інвест" Євген Коломієць додав, що після ліквідуванням наслідків пожежі працюватимуть над відновленням виробництва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти завдали ракетного удару по складським приміщенням під Броварами. Згоріли склади з продовольчими запасами на площі 40 тисяч квадратних метри та зруйновано цех з виготовлення продуктів харчування.

Нагадаємо, 22 березня у Броварському районі Київської області блокпост на території Калинівської громади окупанти обстріляли з важкої артилерії. Є поранені. Окрім того, російські окупанти обстріляли Бровари з важкої артилерії. Снаряди влучили на територію одного з заводів. Внаслідок обстрілу пошкоджені господарські споруди та сім автобусів. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися