Блокпост під Києвом потрапив під ворожий обстріл

Сталася пожежа, є поранені

У Броварському районі Київської області блокпост на території Калинівської громади окупанти обстріляли з важкої артилерії. Про це повідомили голова Калинівської селищної ради Юлія Олексієнко, передають "Коментарі".

За її словами, територія Калинівської громади потрапила під обстріл сьогодні, 22 березня. "Відбувся обстріл блокпосту з важкої артилерії біля с. Липовий Скиток. Є поранені. Від обстрілів виникла пожежа. На гасіння пожежі вже направлені сили ДСНС та комунальна техніка", — повідомила Олексієнко.

Голова селищної ради також звернулася до місцевих мешканців Калинівської громади: "Велике прохання: будьте пильними, дотримуйтесь правил комендантської години, надавайте інформацію про підозрілих осіб в поліцію та Калинівську Варту, не нехтуйте сигналами "повітряна тривога".

Подробиць щодо обстрілу блокпоста та інформації про постраждалих поки що немає.

Нагадаємо, сьогодні, 22 березня, російські окупанти обстріляли Бровари з важкої артилерії. Снаряди влучили на територію одного з заводів. Внаслідок обстрілу пошкоджені господарські споруди та сім автобусів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що територією чотирьох громад Броварського району переміщується ворожа техніка. У Баришівській, Калитянській, Великодимерській та Калинівській громадах обстрілами пошкоджено багато об’єктів цивільної інфраструктури. Російські окупанти готуються відновити наступ на Бровари.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Владимир

22 березня 2022, 17:24

Вы может карту откроете и посмотрите, где находится с. Липовый Скиток, а где Броварской район. Калиновка есть не только под Броварами. если это такая попытка дезинформации, то очень тупая попытка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися