Кияни можуть бути планово прооперовані у невідкладних станах: яких саме

Гінзбург назвала лікарні, де можна отримати лікування

Кияни, яким показані операції на серці, із заміни кришталика або ендопротезування, можуть безвідмовно їх зробити у визначених лікарнях столиці. Про це повідомила директорка Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург.

Вона нагадала, що віднедавна МОЗ дозволило проведення невідкладних планових операцій. У тому числі офтальмологічних, ортопедичних та серцево-судинних.

Гінзбург назвала лікарні, де можна отримати лікування. Детальніше за посиланням.

"Сьогодні в столиці залишається багато людей похилого віку, які не змогли або на схотіли залишити рідне місто. Багато саме таких людей потребують операцій на серці, суглобах, очах. І ми закликаємо їх скористатися тими можливостями, яке створює для цього місто. Навіть під час нападу агресора. А може і особливо під час нападу, адже зараз нам всім як ніколи потрібні сили та здоров’я, щоб тримати стрій!" – наголосила вона.

Як повідомляли "Коментарі", столиця вживає всі необхідні заходи, щоб пацієнти з психічними розладами вчасно отримували психотропні ліки за пільговими рецептами.

Вона розповіла, що Департамент спільно з керівництвом профільних лікарень та КП "Фармація" контролює питання та координує сумісні дії для мінімізації випадків відсутності цієї категорії препаратів.


 

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися