Руйнування зафіксовано у половині територіальних громад Київської області

Білоцерківський, Бориспільський, Обухівський, Фастівський райони: ситуація контрольована.

У Київській обласній військовій адміністрації повідомили, що загалом руйнування зафіксовано у 35 з 69 територіальних громад Київської області,  що складає 50,7 %.

Наразі ситуація по районах така:

Білоцерківський, Бориспільський, Обухівський, Фастівський райони: ситуація контрольована.

Бучанський район: ситуація підконтрольна в більшості громадах напружена.

Броварський район: у результаті бойових дій на території Броварського району завдано значних ушкоджень інфраструктурі та житловому фонду. Внаслідок ворожих обстрілів є багато пошкоджених будинків місцевих мешканців.

Вишгородський район: ситуація в районі залишається напружена, але контрольована. Вишгородська, Петрівська та Пірнівска ТГ без змін, населенню надається необхідна допомога, здійснюється патрулювання вулиць. Продовжується робота по укріпленню обороноздатності району. Мінометним вогнем були обстріляні околиці села Лютіж, жертв та руйнувань немає.

В окупованих Іванківській, Димерської та Поліської ТГ гуманітарна катастрофа, відсутній зв‘язок, електропостачання, продукти харчування та ліків.

Як повідомляли "Коментарі", під Києвом тривають бойові дій та продовжуються обстріли з боку російських окупантів. В зоні підвищеного ризику для життя залишаються населенні пункти, розташовані вздовж Житомирської траси, Немішаєве, Гостомель Буча та Ворзель, Макарівська та Дмитрівська громади, північ Вишгородського району та деякі села Великодимерської, Баришівської та Калитянської, громад Броварського району Київської області.


 

Джерело: https://t.me/kyivoda/2834


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися