У Києві створені волонтерські групи рятувальників, — Кличко (ВІДЕО)

Кличко зазначив, що місто робить все для сучасного оснащення і технічного забезпечення роботи підрозділів рятувальників

Віталій Кличко відвідав одну з пожежно-рятувальних частин столиці та подякував рятувальниками. Про це мер Києва повідомив на своїй сторінці у Facebook та оприлюднив відео із частини. Він також розповів про киян, які на волонтерських засадах приєднались до рятувальної служби.

"Сьогодні відвідав одну з пожежно-рятувальних частин столиці. Подякував нашим рятувальникам за їх складну і надзвичайно важливу роботу. Щодня вони гасять пожежі, розбирають завали постраждалих від обстрілів будівель, рятують життя киян", – повідомив Кличко. Він поспілкувався з волонтерами, які тренуються на базі пожежної частини.

"Їх навчають, як надавати першу медичну допомогу постраждалим. Як розбирати завали та рятувати з-під них людей, користуватися аварійно-рятувальним обладнанням. У кожному районі столиці створені такі волонтерські групи рятувальників. І щодня до них долучаються нові волонтери, що хочуть бути корисними своєму місту в цей складний час. Разом ми вистоїмо і переможемо! Слава Україні!", – наголосив Віталій Кличко.


Кличко зазначив, що місто робить все для сучасного оснащення і технічного забезпечення роботи підрозділів рятувальників. "Сьогодні в Київ із Данії надійшли три спеціально оснащених пожежно-рятувальних авто, які столиця отримала безкоштовно", – повідомив мер столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися