ЗСУ відновили контроль в низці населених пунктів Київської області

Фіксується додаткове підвезення боєприпасів для артилерійських підрозділів.

Підрозділами Збройних Сил України відновлено контроль над низкою населених пунктів Київської та Чернігівської областей. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ, передають "Коментарі".

Зокрема над населеними пунктами Демидів, Димер, Литвинівка, Гаврилівка, Козаровичі, Жовтневе, Глибівка, Ясногородка, Талакунь, Сухолуччя, Липівка, Гавронщина, Маковище, Миколаївка, Хмільна.

На Сіверському напрямку противник продовжує блокування міста Чернігова. Водночас спостерігається переміщення військ Центрального військового округу до районів, що перебувають на малій відстані від державного кордону України.

Після відходу противника підрозділами Збройних Сил України взято під контроль населені пункти Рудня, Шевченкове, Бобрик, Стара Басань, Нова Басань, Макіївка, Погреби, Бажанівка, Володимирівка, Шняківка, Сальне, Софіївка, Гаврилівка,

На Слобожанському напрямку ворог продовжує блокувати Харків та здійснювати артилерійські обстріли міста, на захоплених рубежах переходить до оборони, здійснює перегрупування військ для відновлення наступальних дій.

 Фіксується додаткове підвезення боєприпасів для артилерійських підрозділів.

Як повідомляли "Коментарі", у Пентагоні заявили, що українська столиця все одно лишається в небезпеці з боку російських окупантів, попри відведення військ. Київ все рано перебуває в небезпеці, а удари з повітря продовжуються. Масового руху назад із боку російських військ у Пентагоні не побачили.


 

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися