Рятувальники показали знищену пожежну частину у Гостомелі (ФОТО)

Окупанти розстріляли автівки та особовий склад

Гостомель оговтується від "руського міра". Наслідки окупації показали у Державній службі з надзвичайних ситуацій України, передають "Коментарі".

Російські окупанти розмалювали автомобільну техніку у пожежній частині в Гостомелі, проте не змогли підкорити українських рятувальників.  

"Орки думали, що намалювавши свою "V" на наших пожежних авто, вони їм служитимуть. Проте цей фокус-покус працює лише із тими зомбованими м'ясниками, хто знімає сережки своїм дружинам з тіл наших вбитих дівчат. Наші ж люди ніколи не коритимуться тим, хто прийшов їх убивати та грабувати. Тож росіяни не знайшли іншого виходу, як просто знищити і людей, і техніку", — йдеться в повідомленні ДСНС України.

Рятувальники показали, що лишилося від автопарку Гостомельської пожежної частини. На одній зі світлин розстріляного лобового скла пожежної автоцистерни видно, скільки куль ворог випустив по начальнику частини, який був за кермом, намагаючись вивезти особовий склад. 

Нагадаємо, омбудсмен України Людмила Денісова розповіла, що російські окупанти під час відступу залишили заміновані дитячі майданчики, входи до будівель та сотні трупів мирних жителів. У звільненій Бучі українські військові виявили у братських могилах тіла 280 містян із зав'язаними руками. Багато загиблих лежали просто на вулицях. Фіксація воєнних злочинів росіян триває та страшні вбивства в Бучі вже назвали різнею, що перевершила злочини німецьких фашистів. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися