У Бородянці під завалами знайшли перші тіла загиблих

Що відомо про рятувальні роботи

У Бородянці другу добу поспіль столичні рятувальники розбирають завали та вже знайдені перші тіла загиблих мешканців. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, передають "Коментарі".

За його словами, наразі відомо про дві сотні зниклих без вісті людей у Бородянці. На других день пошукових робіт з-під завалів дістали тіла чотирьох загиблих. Рятувальники не полишають надії знайти вцілілих людей, збирають документи, знайдені ікони та цінні речі при надії, що їхні власники ще живі.

"Зруйновано приблизно десять будинків. Під завалами залишились українці. Вже знайдені тіла чотирьох загиблих під руїнами, і це тільки початок", — сказав Геращенко.

Поки що у Бородянці зруйновані п’ятиповерхові будинки розібрані лише до третього поверху. "Але люди від бомбардувань ховались  у підвалах. Зниклими без вісті вважаються близько двох сотень людей, і ми розуміємо, що багато з них вже зникли назавжди", — зазначив радник очільника МВС України.

У Київській області місця масових убивств, тортур та поховання виявили у Бучі, Гостомелі та Мотижині. Поки що відомо про понад 400 вбитих мирних мешканців на території Київської області, але кількість жертв буде збільшуватись, додав Геращенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що для розбирання завалів у найбільш зруйнованому російськими окупантами місті Бородянка через масштаби трагедії не вистачає сил рятувальних підрозділів. Куди звертатися добровольцям — читайте в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися