Кладовище військової техніки: на Київщині прибрали 29 кілометрів траси (ФОТО)

"Руський світ" залишає за собою лише руйнування

На Київщині робітники прибрали 29 кілометрів траси М-06 "Київ – Чоп". Окупанти перетворили її на цвинтар знищеної техніки. Крім того, зараз будують тимчасову переправу через Ірпінь на автодорозі Р-30.

Про це повідомили у пресслужбі "Укравтодору".

"Укравтодор" крок за кроком відновлює життєдіяльність звільнених від рашистської навали околиць столиці. Щоб їжа, медикаменти, гуманітарна допомога могла потрапити до мешканців передмість Києва, шляховики створюють безпечні логістичні ланцюжки. За останню добу 176 робітників та 94 спецмашини працювали на північному заході Київщини", – розповіли у пресслужбі підприємства.

Як повідомляли "Коментарі", для розбирання завалів у найбільш зруйнованому російськими окупантами місті Бородянці через масштаби трагедії не вистачає сил рятувальних підрозділів. Лише на один зруйнований багатоповерховий будинок у Бородянці рятувальникам для розбирання завалів потрібен тиждень. Ще місяць тому підрозділи Державної служби надзвичайної ситуації України намагалися врятувати людей з-під завалів, але через обстріл цього не вдалося зробити.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися