За добу світло повернули понад 7500 родинам в Київській області

Також 13 квітня аварійні бригади відновили електропостачання шпиталю міста Ірпінь

За добу, 13 квітня, електромонтерам вдалося відновити електропостачання для 7 579 родин в 35-ти населених пунктах Київської області.

Зокрема, у Бучанському районі частково повернули світло в смт Макарів та в села Шпитьки, Гореничі, Петрушки, Дмитрівка, Стоянка, Бузова, Мрія, Гурівщина, Святопетрівське.

У Броварському районі – смт Велика Димерка та в села Перемога, Богданівка, Шевченкове, Плоське, Жердова, Семиполки, Гайове, Русанів, Кулажинці, Підлісся, Бобрик.

У Вишгородському районі частково відновили в населених пунктах Хочева, Горностайпіль, Зорин, Дитятки, а також у місті Чорнобиль та селах Оташів і Оране у зоні відчуження. 

Також 13 квітня аварійні бригади відновили електропостачання шпиталю міста Ірпінь.

Сьогодні енергетики планують виконувати роботи з відновлення електропостачання ще у 40 населених пунктах Броварського, Бучанського та Вишгородського районів.

За попередніми оцінками, було пошкоджено 1 600 км мереж області. Однак, ці дані можуть бути скориговані після завершення обстеження мереж.

Як повідомляли "Коментарі", 13 квітня, повністю або частково відновили газопостачання у 13-ти населених пунктах Київської області. Йдеться про 3552 споживачів. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк.


 

Джерело: https://t.me/kyivoda/3218


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися