Співробітники ДСНС України повідомили про кількість убитих під завалами у Бородянці

Обстріляно житлові будинки: під завалами в Бородянці знайшли тіла загиблих мирних

У суботу 16 квітня у Бородянці співробітники Державної служби надзвичайних ситуацій України проводили роботи з розбору завалів, що згодом утворилися обстрілами російським військом двох житлових будинків. Про це повідомила прес-служба ДСНС України у своєму Telegram-каналі.

У ході розбору завалів 16 квітня було знайдено 1 труп мирного жителя Бородянки, а в період з 6 квітня проводилися розбори завалів від 7 розбитих під час обстрілів багатоповерхових житлових, з них на 5 - повністю завершені роботи. З початку розборів завалів було виявлено 41 тіло загиблого мирного мешканця.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що сьогодні російські війська обстріляли Бровари . За даними мера, відомо, що постраждалих в результаті ракетної атаки виявлено не було. Також ворожі ракети залишили без енергопостачання частину будинків на вулиці Марії Лагуновій, Олімпійській, Симона Петлюри, Симоненка, Короленка, Володимира Великого, Гагаріна, Київської, Героїв Небесної Сотні, Броварської сотні та інших.

Читайте також: мер Ірпеня повідомив про масштаби руйнування міста : всього постраждало понад 1000 об'єктів соціальної та житлової інфраструктури.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися