У Київській області проти злочинів окупантів порушено майже 2500 справ

Правоохоронці встановлюють осіб, постраждалих від загарбників, збирають інформацію про вбивства

У Київській області за фактами злочинів російських військових порушено майже 2500 кримінальних проваджень. Про це заступник начальника Головного слідчого управління Національної поліції Артур Добросердов повідомив Укрінформу.

Зокрема, в четвер, 21 квітня слідчі Нацполіції розпочали фіксацію злочинів російських військових проти мирних мешканців у селі Бервиця Броварського району.

Правоохоронці встановлюють осіб, постраждалих від загарбників, збирають інформацію про вбивства та про осіб, які зазнали насильства, фіксують руйнування будинків, крадіжки.

Загалом в Україні порушено майже 8 тисяч кримінальних проваджень щодо злочинів окупантів на тимчасово захоплених територіях. З них найбільше – в Київській області.

Як повідомляли "Коментарі", у Бучі Київської області на цвинтарі з'явилися десятки нових могил мирних жителів, убитих російськими окупантами — моторошні фото з місця подій публікую в соціальних мережах. На фотографіях можна побачити свіжі громадянські могили, які стали жертвами масових вбивств у Бучі. За час знаходження російських нацистів у місті було вбито понад 400 місцевих жителів.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися