У Гостомелі горіла будівля православної церкви

Пожежа виникла в куполі

У Гостомелі ліквідували займання будівлі православної церкви. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

За даними рятувальників, пожежа у храмі в Гостомелі сталася сьогодні, 22 квітня о 12:29. "У смт Гостомель, Бучанського району, у будівлі церкви Покрови Пресвятої Богородиці (УПЦ МП) в куполі виникло загоряння. О 13:15 пожежу локалізовано на площі 10 м. кв, о 14:00 — ліквідовано", — йдеться в повідомленні ДСНС.

У відомстві поінформували, що внаслідок пожежі жертв та постраждалих немає. Причини пожежі у церкві не повідомляють.

Нагадаємо, Гостомель оговтується від "руського міра". Окупанти знищили підрозділ Державної служби з надзвичайних ситуацій України у місті. Рятувальники показали, що лишилося від автопарку Гостомельської пожежної частини. На одній зі світлин розстріляного лобового скла пожежної автоцистерни видно, скільки куль ворог випустив по начальнику частини, який був за кермом, намагаючись вивезти особовий склад.

На початку квітня у звільнених від російських загарбників Гостомелі та Ірпені рятувальники заступили на чергування у свої підрозділи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися