У Києві працівник СТО пішов кататися на машині клієнта та розбив її

Працівник СТО потрапив в ДТП на машині клієнта

У столиці судитимуть працівника СТО, який вирішив покататися на машині клієнта і розбив її. Про це повідомили у пресслужбі поліції Києва.

"У поліцію Києва звернувся місцевий житель із заявою про те, що на станції технічного обслуговування по проспекту Голосіївському йому пошкодили автомобіль. Для встановлення обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу ", - йдеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, на Голосіївському проспекті киянин приїхав на СТО і залишив там машину для полірувальних робіт. А коли через тиждень прийшов забирати, то виявив свій транспорт пошкодженим.

"В день скоєння злочину один зі співробітників закладу під дією спиртного, без дозволу взяв ключі від машини та почав їзду на великій швидкості по території підприємства. Не впоравшись з керуванням, він в'їхав в стіну, пошкодивши транспортний засіб ", - з'ясували в поліції.

Винуватцем виявився житель Київської області, 1996 року народження, який раніше вже мав проблеми з законом через наркотики. За незаконне заволодіння транспортним засобом чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, продюсер 95 кварталу, який був кандидатом від партії "Слуга народу" боягузливо втік з місця ДТП.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися