У Києві масажист зламав ребро пацієнту

Масажист настільки старанно розминав пацієнта, що останній відчув пекучий біль у грудях

У приватній клініці Києва масажист зламав ребра пацієнта.  Нещасний випадок стався під час лікувального масажу.  Про це повідомляє "Країна" з посиланням на власні джерела в поліції.

54-річний пацієнт записався на прийом в медичному центрі на вулиці Івана Мазепи.  Масажист настільки старанно розминав пацієнта, що останній відчув пекучий біль у грудях.  Рентгенівський знімок показав перелом ребра. Пацієнт звернувся до правоохоронців. Розпочато розслідування за статтею 125 КК (заподіяння легких тілесних ушкоджень).

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", наступного тижня поліція у Києві перевірятиме законність продажу ялинок. На наступному тижні у Києві запрацюють офіційні місця продажу ялинок і поліція розпочне перевірку законності продажу зелених насаджень у місті. 

У поліції зазначили, що на наступному тижні для продажу ялинок будуть офіційно дозволені місця. Їх список місця розташування буде розміщено на сайті КМДА. Зазначається, що поліція розпочне проводити перевірки законності продажу зелених насаджень. Продавці повинні мати спеціальні дозволи. 

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися