Палатний про ситуацію в Маріуполі: Ми потребуємо ще більшої підтримки

Керівник «Української команди УДАР» звернувся до міжнародної спільноти щодо ситуації в Маріуполі.

Керівник волонтерського штабу "Українська команда" Артур Палатний переконаний, що потрібно об’єднати зусилля для деблокади Маріуполя. Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.


"Зараз усі ми маємо об‘єднатися задля вирішення першочергового завдання — деблокувати наш Маріуполь! Наші воїни зараз роблять надлюдський подвиг! Те, що зараз переживають вони, не підлягає жодним рамкам чи поняттям. Вони ціною власних життів та здоров‘я намагаються зберегти мирних жителів, що стали заручниками звірської окупації міста рашистами. Дякую кожному герою. Саме ви даєте змогу українській армії перегрупувати свої сили задля зміцнення позицій на Сході. Наша команда щодня знаходиться на зв‘язку з бійцями-Азовцями. Ніхто і не думає відступати від оборони! Не вірте жодним фейкам рашистів", - наголосив Палатний.

Керівник "Української команди УДАР" звернувся до міжнародної спільноти щодо ситуації в Маріуполі.

"Я звертаюся до усіх наших міжнародних партнерів! Ситуація в Маріуполі кричуща! Ми потребуємо ще більшої підтримки, ще сильнішої допомоги задля звільнення мирних жителів та українських бійців! Ворог хоче голодної смерті кожного українця, проте ми ніколи не дамо цьому статися! Світова спільнота має нарешті конкретними кроками, а не деклараціями втрутитися в явний геноцид проти українського народу, що відбувається на нашій землі у 21-му столітті", - зазначив Палатний.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися