Внаслідок ракетного удару по Фастову є постраждалі

Мер міста розповів про наслідки ворожих атак

У Фастові внаслідок ракетного удару стався вибух та є постраждалі. Про це розповів Фастівський міський голова Михайло Нетяжук, передають "Коментарі".

Ворожими ракетами російські окупанти у четвер, 28 квітня, завдали ударів не лише по Києву, а й по Фастову. Три крилаті ракети вдарили по Фастову, внаслідок чого стався вибух.

Фастівський міський голова Михайло Нетяжук повідомив, що кілька місцевих мешканців постраждали та звернулися за медичною допомогою, загиблих немає. Жителі Фастова допомагали один одному локалізовувати наслідки обстрілу, за що мер висловив людям особливу подяку та зазначив, що черговий ворожий обстріл зробив громаду сильнішою.

"Особливо запам'яталися слова пані Євгенії, яка після вибуху сказала: "Цим вони нас не залякають. Нехай тепер вони бояться нас!"" — прокоментував обстріл Фастова мер міста.

Подробиць щодо руйнувань від обстрілів Фастова та стану постраждалих поки що немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти нанесли ракетні по Києву. Снаряди розірвалися у Шевченківському районі столиці та влучили у багатоповерхівку. Про наслідки обстрілу Києва з місця подій розповів мер столиці Віталій Кличко. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися