У Київській області чоловік почав стріляти у сімейну пару (ФОТО)

Чоловік вдарив жінку прикладом рушниці по голові за те що вона намагалася його заспокоїти

Працівники столичної міліції затримали чоловіка, який стріляв у своїх знайомих близько річки. Про це повідомили в ГУ Нацполіції Києва.

За даними правоохоронців чоловік прийшов до подружжя і почав конфлікт. Жінка намагалася заспокоїти його за що отримала прикладом рушниці по обличчю, після чого зловмисник вистрілив в бік чоловіка потерпілої.

"У ході відпрацювання даної події, ми з’ясували, що чоловік прийшов до подружжя, яке тимчасово проживає на території одного з островів столичної Троєщини та вчинив конфлікт. Жінка намагалась припинити сварку за що зловмисник вдарив її рушницею по голові, а у бік чоловіка зробив постріл, але, на щастя, не влучив. Внаслідок проведення оперативно-розшукових заходів ми встановили місце знаходження підозрюваного. Із залученням спецпризначенців столичного КОРДу та полку поліції особливого призначення № 1, а також працівників річкової поліції зловмисника затримали на тому ж острові" - повідомив начальник кримінальної поліції Деснянського управління столичної поліції Андрій Табала.

Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у чоловіка предмет, схожий на пістолет, а неподалік знайшли рушницю. Все вилучене направлено на експертизу. Стрілку загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі" розповіли про стрілянину в Обухові, в ході якої постраждала дівчина.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися