СБУ встановила особи майже 900 окупантів, причетних до звірств на Київщині: подробиці

СБУ продовжує документувати кожного російського загарбника

СБУ вдалося встановити особи майже 900 російських окупантів, причетних до злочинів, вчинених проти мирних жителів Київської області. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву Служба безпеки України зробила в Телеграмі.

"В української спецслужби є вся інформація на окупантів, а також докази їхніх звірств. Наразі перевіряються дані щодо причетності до злочинів ще понад 2,5 тис. рашистів, чиї підрозділи базувалися на території Київської області", - повідомляє СБУ.

Також, згідно з наданою СБУ інформацією, триває документація кожного російського окупанта. Підрозділи СБУ вже опитали майже 7 тисяч свідків звірств російських військових на Київщині.

Зазначається, що СБУ, окрім встановлення осіб загарбників, виявляють ще й колаборантів: наразі відомо про близько 100 осіб, які співпрацювали з військовими РФ в Київській області.

"Аби продовжити ефективну роботу з документування воєнних злочинів окупантів, Служба безпеки України відкрила окрему гарячу лінію. Якщо у вас є інформація про злочини російських загарбників у Київській області, телефонуйте за номером +38 096 928 93 89 (також можна писати у WhatsApp і Telegram)", - йдеться в повідомленні Служби безпеки України.

Як повідомляли раніше "Коментарі", вирвані нігті та куля в голові: під Києвом знайшли ще одну могилу закатованих окупантами українців. За попередньою інформацією російські військові в окупованому населеному пункті катували двох чоловіків, а потім їх убили. На руках загиблих, зав'язаних за спиною, вирвані нігті, на тілах сліди від вогнепальної зброї.

Джерело: https://t.me/SBUkr/4211


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися