Чоловік у Києві викрав гуманітарки на пів мільйона, поки "допомагав" волонтерам: подробиці

У квартирі зариманого правоохоронні органи провели обшук

Правоохоронні органи Києва затримали шахрая, який привласнив собі гуманітарну допомогу сумою на пів мільйона гривень, а також надав послуги нібито з перевезення амуніції. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила Нацполіція на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Чоловік у телеграм-каналі розмістив оголошення про надання послуг з перевезення гуманітарних вантажів. У результаті під час виконання замовлення чоловік привласнив 40 бронежилетів, 15 рацій, дитячі товари та ліки, які волонтери закупили для військовослужбовців Збройних Сил України", - повідомляє Нацполіція.

Окрім цього, зазначається, що зловмисник також постійно просив перерахувати йому додатково кошти, адже отриманих нібито не вистачало, щоб здійснити доставку. Коли замовники перерахували гроші чоловікові, він просто обірвав з ними зв'язок. Таким чином шахрай викрав мів мільйона гривень, ошукавши чотирьох людей.

Поліція провела обшук, під час якого було вилучено мобільні телефони, банківські картки, військове спорядження, дитяче харчування, підгузки та медикаменти.

"Правоохоронці довели причетність фігуранта до восьми епізодів та повідомили йому про підозру. За скоєне фігуранту загрожує до восьми років за ґратами", - йдеться в повідомленні Нацполіції.

зупинили діяльність УПЦ МП. Також мер Броварів повідомив, що депутатами було ухвалено рішення про перейменування кількох десятків вулиць і провулків у Броварах. 

Читайте также