У Броварах на період воєнного стану зупинили діяльність УПЦ МП

Термін дії заборони УПЦ МП - на весь період воєнного стану

Міська рада Броварів Київської області ухвалила рішення про призупинення дільності УПЦ московського патріархату на території громади. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив міський голова Броварів Ігор Сапожко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як повідомив Сапожко, заборона УПЦ МП "означає, що буде встановлено охорону об'єктів нерухомості церковних громад УПЦ МП і введено особливий режим їхньої роботи. Під забороною будуть проведення зборів, мітингів, ходів та всіх інших масових заходів. Термін дії заборони - на весь період воєнного стану".

Також мер Броварів повідомив, що депутатами було ухвалено рішення про перейменування кількох десятків вулиць і провулків у Броварах. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", ЗМІ встановили причетних до звірств у Бучі: допоміг лист окупанта. Журналісти агентства за три тижні, що провели в Бучі, опитали майже 100 місцевих жителів, дослідили фото- й відеодокази. Журналісти змогли дізнатися, що серед тих, хто причетний до звірств у Бучі, були підрозділ Росгвардії "Витязь" і 76-а парашутно-десантна дивізія з Пскова.

Також "Коментарі" писали, чи можливий новий наступ окупантів на Київ: голова ОВА повідомив ймовірні плани Кремля. Павлюк наголосив, що ймовірність нового наступу на столицю залишається, оскільки Кремль не бачить для себе повної перемоги без захоплення Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися