Чи можливий новий наступ окупантів на Київ: голова ОВА повідомив ймовірні плани Кремля

Голова ОВА повідомив, що ймовірність наступу на столицю лишається, тому готуємось до різних сценаріїв

Можливість того, що російські війська знову спробують здійснити наступ на Київ, залишається, адже Кремль досі планує повністю знищити Україну. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк.

Павлюк наголосив, що ймовірність нового наступу на столицю залишається, оскільки Кремль не бачить для себе повної перемоги без захоплення Києва.

"Тому якщо у планах росії залишається повне знищення України, а це було завжди, і доки існуватиме росія, серце України - Київ - буде під прицілом. Ми такі варіанти не відкидаємо, прораховуємо і готуємося до різних можливих сценаріїв дій супротивника", - заявив голова Київської ОВА.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві спалахнула масштабна пожежа: в ДСНС повідомили подробиці. Пожежу вдалося повністю ліквідувати приблизно за 3 години. Під час гасіння пожежі змогли врятувати 5 осіб та евакуювати 98 осіб. Повідомляється, що жерт і постраждалих немає.

Також "Коментарі" писали, що ЗМІ встановили причетних до звірств у Бучі: допоміг лист окупанта. Журналісти агентства за три тижні, що провели в Бучі, опитали майже 100 місцевих жителів, дослідили фото- й відеодокази, а також документи, які залишили окупанти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися