ЗМІ встановили причетних до звірств у Бучі: допоміг лист окупанта

ЗМІ змогли встановити особи окупантів, які перебували в Бучі під час вбивства мирних жителів

Журналісти з видання Reuters провели розслідування, завдяки якому вдалося встановити підрозділи й особи російських окупантів, які причетні до вбивств мирних жителів у Бучі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на результати розслідування, опубліковані Reuters.

Журналісти агентства за три тижні, що провели в Бучі, опитали майже 100 місцевих жителів, дослідили фото- й відеодокази, а також документи, які залишили окупанти.

Журналісти змогли дізнатися, що серед тих, хто причетний до звірств у Бучі, були підрозділ Росгвардії "Витязь" і 76-а парашутно-десантна дивізія з Пскова.

Окрім цього, журналістам вдалося встановити особи декого з військових РФ. Одного з десантників змогли ідентифікувати завдяки любовному листу, який він отримав із Пскова.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Україна зруйнувала плани РФ провести 9 травня парад у Києві: у Міноборони повідомили подробиці. Ганна Маляр висловила впевненість у тому, що російські військові скоро зіштовхнуться ще з більшими розчаруваннями в Україні.

Також "Коментарі" писали, що МЗС запросило Папу Римського Франциска відвідати Київ. Міністерство зовнішніх справ також висловило вдячність Папі Римському за спроби встановити справедливий мир і зупинити війну, яка не була спровокована ні Україною, ні НАТО, ні будь-якою іншою третьою стороною.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися